About

Over Janneke

Leuk dat je meer over mij en de blog te weten wilt komen! Mijn naam is Janneke, ik ben 18 jaar oud. Op dit moment volg ik een fulltime HBO studie over communicatie multimedia design, iets wat heel erg bij mij past. Ik omschrijf mijzelf meestal als een rustig en creatief persoon, daarnaast help ik graag andere mensen. Om mijn creatieve passie met anderen te delen leek het me leuk om een blog hierover te beginnen. Ik heb in het verleden al eerder geblogd, maar ik had daar niet de juiste motivatie voor. Dit keer wil ik het nogmaals proberen met een onderwerp wat ik zelf heel erg leuk vind.

 

Over ProjectJ

Ik heb ProjectJ (weer) opgericht in Mei 2018. In 2016/2017 heb ik ook heel even onder deze naam geblogd maar heb toen alles verwijdert. Je kan dus zeggen dat Project J officieel in mei 2o18 is geboren. Ik plaats hier al mijn creatieve projecten in de hoop om andere mensen te kunnen inspireren en om mijn passie te delen. Je zult vooral content gaan vinden over mijn scrapbook, bullet journal en planner.

Ik ben (nog) niet van plan om op vaste dagen een blogpost te plaatsen, vooral omdat ik het erg druk heb met school en ik met deadlines zit en dat natuurlijk voor gaat. Ik probeer als richtlijn 1 a 2 x per week iets te posten. Om op de hoogte te blijven van mijn blog raad ik je aan om mij te volgen op Instagram, zo weet je als eerste wat er gebeurt omtrent mijn blog en kan je ook veel inspiratie uit ophalen.

 

Liefs,

Janneke