BUJO Monthly Spread | Mei

Inmiddels zijn we alweer halverwege mei, maar het leek me erg leuk om mijn set-up van mei alsnog met jullie te delen. Ik heb deze spread al gemaakt voordat ik mijn blog heb gemaakt, dus helaas zie je niet stap voor stap hoe ik het gemaakt heb. Maar aangezien ik het leuk vind om mijn creaties met jullie te delen, leek het mij zeker de moeite waard om het alsnog te posten.

Het thema voor de maand mei is lavendel. Ik heb dit thema overgenomen van Amanda, omdat ik gek ben op lavendel en het me daarom ook leuk leek om dit thema te gebruiken. Onderaan de post benoem ik nog even welke stiften en pennen ik allemaal gebruikt heb.

Voorpagina

Front Page

De eerste pagina: deze heb ik eigenlijk geheel overgenomen van Amanda.  Ik ben best blij met hoe het geworden is, de spread is erg rustig dus daarom heb ik er ook voor gekozen om wat stipjes boven in de pagina te tekenen.

Monthly log

Monthly Log

Voor de monthly log had ik voorheen een andere lay-out, maar het leek me leuk om die van Amanda eens te proberen. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want de vakjes zijn groter dan dat ik eerst had waardoor het minder ‘proppen’ is en het staat veel ruimer. Bij mijn vorige monthly logs had ik er ook nog een ‘goals’, ‘appointments’ en ‘to-do’ vakje naast gepropt. Ik denk dat ik deze lay-out voor volgende maand weer ga toepassen.

Habit Tracker

Habit Tracker

Voor de habit tracker heb ik voor mijn eigen ‘oude’ en vertrouwde lay-out gekozen. In het begin had ik een soortgelijke aan die van Amanda, maar dan nog net iets anders. De vakjes van de goals waren dan 1 bij 1, waardoor het allemaal erg klein was en ik veel te veel habits had om bij te houden. Ik kwam er achter dat ik de helft van de habits (bijna) nooit inkleurde en toen heb ik voor bovenstaande lay-out gekozen. Nu heb ik echt de habits die ik bijhoud en vaak voorkomen. Links heb ik van boven naar beneden: sporten, 2x fruit, douchen en 8 uren slaap. Rechts heb ik van boven naar beneden: Netflix, naar mijn vriend en naar mijn beste vriendin. Ik moet de afgelopen 3 dagen nog steeds even bijwerken.

May Review

May Review

De May Review vul ik als laatste altijd in. Hier zet ik dan in een woordweb vorm al mijn prestaties en favoriete momenten van de maand neer. Dit is de derde keer dat ik het doe en ik vind het een leuke aanvulling op mijn maandelijkse spread. Ik zet hier bij hoeveel km ik gemiddeld per dag heb gelopen, hoeveel insta posts ik heb geplaatst, hoevaak ik gesport heb, etc. Ik zal aan het eind van de maand wel het eindresultaat plaatsen op mijn Instagram.

Memories

Memories

Ook heb ik nog “Memories” in mijn maandelijkse spread. Hier heb ik in totaal 4 pagina’s van. Aan het eind van de maand plak ik hier foto’s van de leukste gebeurtenissen van de maand. Een soort mini scrapbook in mijn bullet journal.

De producten die ik voor deze spread heb gebruik:

 • Crayola super tips stiften
 • Pigma Micron fineliners
 • Kalligrafie stiften van de Action

Dit is een klein overzicht wat ik ongeveer allemaal in mijn maandelijkse set-up verwerk. Voor de maand juni lijkt het me leuk om een video op te nemen of een iets uitgebreidere blogpost te schrijven. Om zeker te zijn dat je niks mist, raad ik je aan om mij te gaan volgen op Bloglovin’ en Instagram.

Heb jij nog een leuk thema voor mijn spread voor Juni?

Liefs,

Janneke.

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. Hanna
  15 mei 2018 / 15:15

  Ziet er super mooi uit! Nu al benieuwd naar Juni.

  • Janneke
   Auteur
   15 mei 2018 / 19:58

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *