Mijn eerste blogpost!

Hi all!

Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het creëren van mijn eigen blog. Ik heb voorheen ook geblogd maar door allerlei druktes zoals stage en afstuderen had ik toen besloten om te stoppen met bloggen. Inmiddels ben ik nog steeds druk (nieuwe opleiding, werken, etc.), maar miste het bloggen wel, daarom heb ik besloten om weer een blog te beginnen. Ik vond het altijd super leuk om te bloggen over beauty en make-up. Desondanks ik nogsteeds veel van beauty houd, ben ik daar niet meer zoveel mee bezig dan voorheen. Mijn interesses liggen nu vooral bij creatief bezig zijn, tekenen, plannen, schrijven. Hier wil ik dan ook over gaan bloggen.

 

Wat kun je verwachten:

Bulletjournal
Ik ben op dit moment helemaal weg van het bulletjournallen, ik vind het super leuk om maandelijkse trackers bij te houden, herinneringen visualiseren en natuurlijk het plannen zelf. Ik ben van plan om jullie te gaan inspireren met mijn monthly set-ups en andere handige pagina’s en trackers!

Scrapbook
I LOVE scrapbooking! Het is echt een van mijn favoriete bezigheden. Ik vind het super leuk om al mijn herinneringen in een boek te plakken met leuke aandenkens erbij. Ik ben in 2015 begonnen met het maken van een scrapbook. Daarnaast heb ik 2016 ook een scrapbook gebruikt en in 2018 ben ik weer aan de slag gegaan met het bijhouden van een scrapbook. Ik vind het leuk om elk jaar bij te gaan houden, vooral om dit later weer terug te kunnen zien.

Project life
Voor mijn 2017 foto’s heb ik gekozen voor project life. Dit is eigenlijk een map of een mapje (net welke grootte jouw voorkeur heeft), waar je foto’s in plastic hoesjes kunt stoppen. Hierbij gebruik je ook kaartjes waar je iets op kunt schrijven of met een leuke quote. Het handige hieraan is is dat er eigenlijk geen lijm aan te pas hoeft komen.

Scrapbooks

Plannen
Wat mij elke dag en week weer bezighoudt is plannen! Ik vind dit altijd erg leuk om te doen in mijn Moleskine agenda. Ik probeer het altijd zo kleurrijk en vrolijk mogelijk te maken, doormiddel van stickers. Ik ben van plan om mijn weekly set-ups met jullie te delen. (ps. ik heb een sticker verslaving)

Handlettering
Wat ik ook super leuk vind om te doen is handlettering. Dit gebruik ik vooral voor in mijn Bulletjorunal. Het lijkt me ook super leuk om hier projecten mee te doen en dit te delen met jullie!

Personal 
Het lijkt me ook leuk om wat persoonlijke dingen met jullie te delen, om deze blog nog meer mijn eigen te maken. Ik weet nog niet precies hoe ik dit ga doen, maar dit zal zich waarschijnlijk uiten in personal updates. Maar voor eerst wil ik mij voornamelijk gaan richten op de creatieve blogposts!

Dit zullen voornamelijk de onderwerpen zijn waarover ik ga bloggen. Als je nog iets mist of toevoegingen hebt, laat het mij weten! Ik ben heel erg enthousiast en kan niet wachten om lekker veel te gaan bloggen.

 

Liefs,

Janneke

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Hanna
    10 mei 2018 / 12:47

    Superleuk! Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *